Dragi elevi, părinți și bunici

Luni, 14 septembrie 2020 începe școala. Acest an școlar va fi ALTFEL, cu distanțare fizică, cu norme și reguli, dar nu un an imposibil. Asadar, este vremea să ne revedem, să-i intâlnim prima dată pe alții și să învățăm împreună cum să facem față unei noi provocări.

Începem noul an școlar cu emotii mari, dar și cu încredere că, mai mult ca niciodată, regulile trebuie respectate pentru binele fiecaruia dintre noi, dar și pentru binele celor dragi nouă. Multe din aceste reguli vă sunt cunoscute, pe altele le veti afla ajunși la școală, iar pe altele le vom stabilii împreună, toate importante de respectat. Împreună cu autoritățile locale ne-am străduit și vă vom primi într-un mediu curat și sigur, cu toate organizate și așezate în așa fel încât să fiți protejați și să vă bucurați de activitățile școlare.

Dragi elevi, aduceți cu voi optimismul, încrederea și bucuria care vă caracterizează, cele necesare siguranței voastre le veți găsi la școală. Suntem convinși că ÎMPREUNĂ cu răbdare, calm, înțelepciune, colaborare și susținere reciprocă vom fi ÎNVINGĂTORI.

Director Liceul Teoretic C.R.Vivu,
Niculai Iacob Gavrilă

logo-liceu