Comerțul prin magazinele de cartier

Concursul Interjudețean ”Comerțul prin magazinele de cartier”.

Premii speciale obținute de elevii claselor de la nivel profesional (IP3) de la Liceul Teoretic ”Constantin Romanu Vivu” Teaca, la Concursul Interjudețean ”Comerțul prin magazinele de cartier”.
Premiul Special obținut de echipajul 1 (Deutsch Raul Cătălin, Lăcătuș Daniela Ioana, Moldovan Denisa Nicoleta): Premiul Special pentru cele mai corect executate schițe de magazin.

Premiul Special obținut de echipajul 2 (Barabaș Iulian Nicușor, Lăcătuș Antonella Alessandra, Zaico Natalia Bianca): Premiul Special pentru cea mai completă și corect executată probă practică.
Profesori implicați Șoimușan Sorin Mihai, Gligan Miron Marius și Lumperdeanu Mirela.

Obiectivul general al Concursului Interjudețean ”Comerțul prin magazinele de cartier” îl reprezintă promovarea sistemului de învățământ profesional și postliceal în rândul organizațiilor economice ale orașului, în vederea absorbției absolvenților de școală profesională și postliceală pe piața muncii.

Mulțumim Liceului Tehnologic ”Avram Iancu” Târgu – Mureș, în mod deosebit doamnei director prof. Togănel Andreea – Augusta, doamnei director adjunct prof. Bencze Rozalia și nu în ultimul rând doamnei manager de proiect prof. Băldean Maria, precum și tuturor partenerilor implicați pentru modul deosebit în care a fost organizat concursul.